Digital underskrift

Få dokumenter godkendt digitalt med NemID eller underskriv direkte på skærmen.

I IMS Case har du mulighed for at sende dokumenter til digital underskrift hos en eller flere parter på sagen. Alle underskrevne dokumenter arkiveres efterfølgende automatisk på sagen, samtidig med at der sendes en digital kopi til underskriveren.

Denne funktionalitet er unik for IMS Case og anvendes ofte i forbindelse med indgåelse af kontrakter, godkendelse af bestyrelsesreferat, eller andre dokumenter, som kræver underskrift af en eller flere parter.

For at kunne anvende løsningen fuldt ud er det nødvendigt at have en konto i produktet Addo Sign

I IMS Case udarbejder du de dokumenter, som skal underskrives, og tilføjer modtagere. Efterfølgende trykker du "Send til underskrift", og Addo Sign sørger nu for at indhente underskriften. Modtageren bliver adviseret via e-mail eller SMS og bliver i et brugervenligt interface guidet igennem underskriftsprocessen.

Når modtagerne har underskrevet alle dokumenter, vil der automatisk blive fremsendt en kopi til underskriverne samt lagt en kopi af de underskrevne dokumenter tilbage på sagen.

Send dokumenter til digital underskrift fra Visma Case

Sådan kommer I i gang – nemt og enkelt

IMS Case gør arbejdsdagen mere overskuelig. Løsningen er også lige til at integrere. Få en online præsentation og se, hvor nem og intuitiv IMS Case er at bruge. Afsæt en time, så guider vi jer igennem alle fordelene ved IMS Case.

Vi behandler dine oplysninger som oplyst i vores persondatapolitik

..

keyboard_arrow_up