HR-løsning
Bedre struktur.
Mere styring.

Det kan hurtigt blive en udfordring at have overblik over ansættelseskontrakter, personalesager og MUS-samtaler i takt med, at medarbejderantallet stiger, og hverdagen buldrer derudaf.

Én af udfordringerne i en travl hverdag er f.eks. at følge op på MUS-samtaler. Hvad blev der aftalt? Hvem skal gøre hvad? Hvilke deadlines blev der sat? Her kan med du med fordel sætte din opfølgning i system med IMS Case, så du skaber overblik – og får handlet, når tid er.

Fordele ved systematisk opfølgning

  • checkGDPR-venlig løsning
  • checkAutomatiske notifikationer
  • checkMedarbejderpleje sat i system

Effektivt værktøj til samarbejde

Opskriften på medarbejderpleje

Gode medarbejdere hænger ikke på træerne, men hvordan holder man alle glade og tilfredse?

Med IMS Case som digital ESDH løsning får du både et GDPR-venligt system, der sikrer personfølsomme oplysninger, og automatiske notifikationer holder dig samtidig opdateret på aftaler og andre initiativer. På den måde har du løbende styr på dine aftaler med de enkelte medarbejdere, så du er på forkant med din medarbejderpleje.

Bedre struktur

Tidsoptimering, effektivisering og projektstyring er nogle af de gevinster, du kan opnå med IMS Case, hvis du sætter alle ansættelseskontrakter og f.eks. skriftlige referater fra MUS-samtaler i system. Det hele er nemt at søge frem igen og er altid hurtigt at tilgå i skyen. Det betyder samtidig, at du har nemmere ved at holde på de gode medarbejdere og kan styre HR-arbejdet med sikker hånd.

Effektivt værktøj til samarbejde

Sæt medarbejderpleje i system

Fælles proces

Lav fælles skabeloner til ansættelseskontrakter, og hav dem samlet ét sted, der er til rådighed for alle relevante parter.

Dag-til-dag overblik over kontrakter

Digital versionsstyring

Brug digital versionsstyring, så du altid har adgang til den seneste version af et dokument, som du nemt og sikkert kan dele.

Automatiserede arbejdsflows

Effektiv søgning

Et søgefelt er altid tilgængeligt, så du hurtigt kan finde præcis den ansættelseskontrakt eller sag, du leder efter.

Tidsbesparende kontrakthåndtering

Automatiske alarmer

Få automatiske notifikationer, og undgå at glemme f.eks. aftaler med dine medarbejdere.

Sikker automatisk backup af alle dokumenter og kontrakter

Let digital underskrift

Brug digital underskriftsløsning til at underskrive ansættelseskontrakter, så du undgår bøvlet med at printe og sende frem og tilbage.

100% person-uafhængig håndtering af kontrakter

Send dokumenter til digital signering

IMS Case har en direkte integration til Addo Sign. Addo Sign er en service til signering af dokumenter digitalt. Løsningen er fuldt integreret i IMS Case, så du enkelt og nemt kan sende kontrakter og andre dokumenter til digital underskrift.

 

Se mere om Addo Sign signeringsservice

Sådan kommer I i gang – nemt og enkelt

IMS Case gør arbejdsdagen mere overskuelig. Løsningen er også lige til at integrere. Få en online præsentation og se, hvor nem og intuitiv IMS Case er at bruge. Afsæt en time, så guider vi jer igennem alle fordelene ved IMS Case.

Vi behandler dine oplysninger som oplyst i vores persondatapolitik

..

keyboard_arrow_up