Digital Post afsendelse og modtagelse

Afsend og modtag breve til og fra CPR eller CVR modtagere

DigitalPost Afsendelse

Med IMS DigitalPost har du mulighed for at sende breve til privatpersoners CPR nr, som modtages i e-boks, eller til virksomheders virk postkasse (virk.dk) via CVR nr.

Alle breve arkiveres derefter automatisk i IMS Case på den pågældende modtagers sag, sammen med kvitteringerne for modtagelse fra e-boks. 

På den måde sikrer I korrekt håndtering af personfølsomme oplysninger i IMS Case med fuld historik og overholdelse af persondatareglerne om logning. 

 

Send dokumenter til digital underskrift fra Visma Case

DigitalPost Modtagelse

Med IMS DigitalPost er det ikke blot nemmere og sikrere at håndtere post ud af huset. Det giver dig også et bedre overblik over al indgående post, da løsningen afhenter og fordeler digitale breve fra din virk digital post indbakke (virk.dk/ ekstranet postkasse) til de relevante medarbejdere og arkiverer dem direkte i IMS Case.

Modtager du eksempelvis en besvarelse eller en signering på et afstendt brev, bliver besvarelsen automatisk arkiveret på personsagen og opbevaret sikkert. Al fordeling sker internt i din administration og overholder derfor GDPR.

 

Send dokumenter til digital underskrift fra Visma Case

Sådan kommer I i gang – nemt og enkelt

IMS Case gør arbejdsdagen mere overskuelig. Løsningen er også lige til at integrere. Få en online præsentation og se, hvor nem og intuitiv IMS Case er at bruge. Afsæt en time, så guider vi jer igennem alle fordelene ved IMS Case.

Vi behandler dine oplysninger som oplyst i vores persondatapolitik

..

keyboard_arrow_up