Integrationer

IMS Case integrerer til andre systemer enten direkte i IMS Case eller via et API. 

Send dokumenter til digital signering

IMS Case har en direkte integration til Addo Sign. Addo Sign er en service til signering af dokumenter digitalt. Løsningen er fuldt integreret i IMS Case, så du enkelt og nemt kan sende kontrakter og andre dokumenter til digital underskrift.

 

Se mere om Addo Sign signeringsservice

Send breve direkte til CPR og CVR modtagere

Vi du sende mange breve afsted til flere modtagere har IMS Case en direkte integration til IMS DigitalPost. En løsning som kan afsende og modtage al digital post til privatpersoners e-boks via afsendelse til CPR, eller til virksomheders virk.dk postkasse via CVR nummer. Løsningen er integreret i IMS Case, så du enkelt og nemt kan sende breve sikkert til modtageren, samt få brevene arkiveret automatisk i IMS Case.

Se mere om digital post


Fungerer med kendte office-platforme

IMS Case fungerer sammen med de mest udbredte office-platforme i markedet. IMS Case er et af de få systemer, som fungerer både med Microsoft Office og Google Docs.

 

Sådan kommer I i gang – nemt og enkelt

IMS Case gør arbejdsdagen mere overskuelig. Løsningen er også lige til at integrere. Få en online præsentation og se, hvor nem og intuitiv IMS Case er at bruge. Afsæt en time, så guider vi jer igennem alle fordelene ved IMS Case.

Vi behandler dine oplysninger som oplyst i vores persondatapolitik

..

keyboard_arrow_up